Medicina Homeopata Timisoara

Cabinet Medical de Homeopatie

Medicina Homeopata Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Homeopata Timisoara: Cabinet Medical de Homeopatie .

Cabinet Medical de Homeopatie Timisoara

Despre mine

 

O alta diferenta importanta in Homeopatie este aceea  ca substanta de baza, vegetala , animala sau minerala este DILUATA si DINAMIZATA de zeci , sute sau mii de ori , cu ajutorul unor aparate specializate ceea ce confera puterea de actiune a substantei care exista doze infimitezimale in acel medicament homeopat.

Homeopatia este o metoda de tratament care stimuleaza tendinta naturala de vindecare a organismului, folosind medicamente preparate din substante de origine minerala, vegetala si animala preparate prin procese specifice in laboratoare farmaceutice specializate si care trateaza organismul ca un intreg.

Remediile se pot folosi chiar in situatiile in care administrarea medicamentelor trebuie evitata: sarcina, alaptare, alergie la medicamente, etc. Ameliorarea sau vindecarea depind de multi factori: vitalitatea, varsta, stilul de viata, alimentatia, medicamentele folosite, durata bolii, etc. Orice afectiune, acuta sau cronica, poate fi tratata homeopatic.

Servicii