Medicina Homeopata Oradea

Cabinet homeopatie Oradea

Medicina Homeopata Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Homeopata Oradea: Cabinet homeopatie Oradea.

Cabinet Homeopatie Oradea


"Singura şi cea mai inalta misiune a medicului este de a vindeca, cu alte cuvinte de a restaura starea de sanatate a bolnavului”. (Paragraful 1 - Organon, S.Hahnemann)".

Cabinetul de Homeopatie Dr. Radu Sarandan va ofera consultatii si tratamente homeopatice tuturor categoriilor de varsta de la sugari pana la varstnici: cresterea imunitatii, tratament homeopat, boli respiratorii, alergii, suplimente alimentare naturale etc. Homeopatia se adreseaza tuturor categoriilor de varsta de la sugari pana la varstnici. Ameliorarea sau vindecarea depind de multi factori: vitalitatea, varsta, stilul de viata, alimentatia, medicamentele folosite, durata bolii, etc.

Tratamentul homeopat – se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.
- Copiii aflati in colectivitati (gradinite, scoli) sunt expusi diferitilor agenti patogeni rezistenti la multe antibiotice. Homeopatia ajuta la cresterea imunitatii si la scaderea numarului episoadelor de boala.
- Adultii, care duc o viata activa, de cele mai multe ori suprasolicitanta si stressanta, pot apela la tratamentul homeopat pentru reducerea nivelului de stress si tratarea diferitele boli care pot aparea in contextul regimului de viata agitat: hipertensiune arteriala, ulcer, insomnii, etc.
- Persoanele varstnice care urmeaza tratamente pentru diferite boli cronice, in urma tratamentului homeopat vor simti o imbunatire a calitatii vietii.

 

Homeopatia este arta de a vindeca bazata pe legea similitudinii descoperita de Samuel Hahnemann cu mai bine de 200 de ani in urma. Aceasta lege: "Similia Simillibus curantur" inseamna ca remediile care produc anumite simptome vindeca bolile cu simptome similare[astfel spus boala artificiala produsa de remediu trebuie sa semene cat mai mult posibil cu boala naturala a pacientului. Intr-un mod simplist, pe intelesul tuturor, prin intermediul tratamentului homeopat se realizeaza o mobilizare a resurselor, o crestere a imunitatii si a capacitatilor de aparare a organismului. Astfel spus se modifica reactivitatea pacientului.

Remediile se pot folosi chiar in situatiile in care administrarea medicamentelor trebuie evitata: sarcina, alaptare, alergie la medicamente, etc. Ameliorarea sau vindecarea depind de multi factori: vitalitatea, varsta, stilul de viata, alimentatia, medicamentele folosite, durata bolii, etc. Orice afectiune, acuta sau cronica, poate fi tratata homeopatic.

cabinet homeopatie oradea

Ce trateaza? Cu ajutorul homeopatiei putem trata, in principiu aproape orice boala, atat in stadiul acut, cat si in stadiul cronic.
- In cazul bolilor acute, amigdalite, alergiile la diferite produse alimentare si din mediul inconjurator, cistite, diaree, rino-faringite, otite, traheite, tromboflebite, urticarie, administrarea corecta si la timp a tratamentului homeopat permite vindecarea in scurta durata.
- In cadrul bolilor cronice cum ar fi: astmul bronsic, hipertensiunea arteriala, poliartrita reumatoida, administrarea remediilor homeopatice permite de cele mai multe ori reducerea dozelor de medicamente administrate in mod obisnuit pentru aceste afectiuni. Conjunctivitele, dismenoreea, acneea, ulcerele varicoase, sindroamele migrenoase, microlitiaza biliara si renala, lombalgiile, hipertrofia de prostata, terenul atopic - alergic, ulcerul gastric si duodenal, pot beneficia de asemenea de tratament homeopat.

Homeopatia ajuta pacientul sa atinga un nivel mai bun de sanatate care va permite renuntarea la medicamente chimice sau alte terapii si sa depaseasca limitarile impuse de boala, dobandind mai multa libertate.

Avantaje:
1. Remediile homeopatice nu sunt toxice, nu au efecte adverse si nu creeaza dependenta.
2. Sunt usor de administrat.
3. Permit, uneori, in cazul bolilor cronice reducerea dozelor medicamentelor alopate.
4. Reduc durata bolilor acute.

Servicii

Consultatii de homeopatie online sau la cabinet

Prin intermediul homeopatiei se pot trata atat bolile acute, cat si cele cronice. Consultatia se adreseaza tututror categoriilor de varsta si este atat un mod de aflare a simptomelor pentru administrarea remediului, cat si ca mijloc terapeutic de a ajuta pacientul sa se simta bine.

  • Consultatii homeopate pentru toate afectiunile
  • Tratament homeopat ale diferitlor afectiuni
  • Intarirea imunitatii
  • Alergii – abordare din perspectiva homeopata
  • Oferim consulatii si online pentru persoanele care nu se pot deplasa la cabinetele din Timisoara si Oradea

Coaching NLP

Fiecare dintre noi doreste sa evolueze, sa se dezvolte. Frecvent, pe parcursul drumului tau pot apare obstacole care in momentul respectiv ti se par greu de depasit sau uneori chiar imposibile. Aici, intervine coach-ul care prin intermediul sedintelor de coaching, te sprijina sa gasesti raspunsurile cele mai bune pentru tine. Si sa atingi performanta si excelenta in domeniul personal si profesional.

Coaching-ul NLP reprezinta in acest moment modalitatea cea mai rapida de a produce schimbarea de la o stare actuala lipsita de resurse, catre o stare dorita, plina de resurse, in care potentialul uman se poate dezvolta neingradit de povara convingerilor limitatative.

Vei invata sa fii mai creativ, sa gaseti solutiile potrivite pentru provocarile care apar in viata ta. Daca vei aplica ceea ce inveti din NLP si in viata de familie vei observa cat de mult se va schimba relatia cu copiii tai, cu sotul/sotia ta. Daca doresti sa schimbi ceva in viata personala sau profesionala contacteaza-ne pentru a te programa la o sedinta de coaching.

 

Oferim si coaching NLP online pentru persoanele care nu se pot deplasa la cabinetele din Timisoara si Oradea.

 

Galerie foto