Medicina Homeopata Galati

Cabinet homeopatie Galati

Medicina Homeopata Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Homeopata Galati: Cabinet homeopatie Galati.

Homeopatia este o terapie energetica si complementara, ce vindeca pacientii pe toate planurile, mental, fizic si emotional intr-o maniera greu de inteles pentru multi dintre noi.

Granule, lotiuni si potiuni, inmagazinate in recipiente ce amintesc de secolele trecute, au puterea de a imbunatati starea organismul cand acesta sufera. Sau nu? In ciuda nenumaratelor cazuri de vindecare, exista destui sceptici, care nu isi pot imagina cum o cantitate infima de substanta, diluata cu apa si cu zahar, ar putea avea vreun efect.

Cum functioneaza aceasta terapie? Similia similibus curantur, conceptul exprimat cu secole in urma de Hipocrate si apoi pus in practica de Samuel Hahnemann, parintele homeopatiei, functioneaza astazi de minune.

Termenul homeopatie inseamna, practic, vindecare prin similaritate, iar acest lucru face diferenta intre medicina alopata si cea homeopata.

Pe scurt, pacientii sunt vindecati cu ajutorul unor substante care, in mod normal, unei persoane sanatoase i-ar provoca simptomele afectiunii respective.

Corpuri energetice, vindecare prin constientizare

V-ati obisnuit sa luati o pastila pentru orice problema fizica? Va doare capul, exista un medicament. Va dor oasele, exista altele. Aveti greturi, nici o grija, se gasesc medicamente si pentru aceste neplaceri.
Dar ati luat vreodata in calcul efectele secundare pe care acest abuz il va provoca in timp? V-ati mai bucura oare sa aflati ca in vreme ce v-a fost inlaturata durerea, v-a fost provocat un prejudiciu ascuns, care isi va face simtite efectele in timp?

Ei bine, din nevoia de a vindeca complet un individ, fara a-i provoca alte daune fizice, s-a nascut homeopatia. Obiectivul insanatosirii homeopatice nu este doar acela de a-l face pe individ sa se simta bine fizic dupa ce i-a fost inlaturata o suferinta, ci de a-l vindeca in totalitate prin deblocarea si reechilibrarea energiei corpurilor sale si prin punerea in miscare a fortei sale vitale.

Galerie foto