Medicina Homeopata Focsani

Cabinet Homeopatie Focsani

Medicina Homeopata Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Homeopata Focsani: Cabinet Homeopatie Focsani.

cabinet homeopatie focsaniCabinetul de Homeopatie Focsani se adreseaza tuturor categoriilor de varsta de la sugari pana la varstnici. Va oferim consultatii si tratamente homeopatice: testari alergologice, desensibilizare homeopata, boli reumatologice, boli respiratorii, alergii, cresterea imunitatii, suplimente alimentare naturale etc. Ameliorarea sau vindecarea depind de multi factori: vitalitatea, varsta, stilul de viata, alimentatia, medicamentele folosite, durata bolii, etc.

Prin homeopatie se poate trata orice afectiune, acuta sau cronica. Remediile se prepara pornind de la substante naturale, majoritatea plante, dar si minerale sau produse de origine animala (chiar unele veninuri folosite si in alte terapii). Remediile se pot folosi chiar in situatiile in care administrarea medicamentelor trebuie evitata: sarcina, alaptare, alergie la medicamente, etc. Ameliorarea sau vindecarea depind de multi factori: vitalitatea, varsta, stilul de viata, alimentatia, medicamentele folosite, durata bolii, etc.

Pentru a gasi remediul cel mai potrivit pentru dvs., remediul similimum, medicul trebuie sa afle cat mai multe despre dvs. Legat de problemele pe care le aveti medicul este interesat de un maxim de detalii; de exemplu, locul exact al durerilor, felul durerii, momentul de aparitie, extinderea lor, simptomele insotitoare, cauza, situatiile in care se amelioreaza sau se agraveaza; acest lucru este valabil pentru toate simptomele dvs.

Servicii

  • Testari alergologice (adulti si copii)
  • Consultatii homeopate pentru toate afectiunile
  • Tratamente homeopate ale diferitlor afectiuni
  • Desensibilizare homeopata
  • Tratamente pe cale inhalatorie (AEROSOLI)
  • Tratament naturist – gemoterapie si fitoterapie
  • Vaccinare antigripala homeopata