Medicina Homeopata Curtea de Arges

Cabinet homeopatie Curtea de Arges - Dr. Georgescu Bogdan

Medicina Homeopata Curtea de Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Homeopata Curtea de Arges: Cabinet homeopatie Curtea de Arges - Dr. Georgescu Bogdan.

CMI Dr. Georgescu Bogdan

0724 635 552

Despre Noi

  cabinet homeopatie pitestiCabinetul de Homeopatie Dr. Georgescu Bogdan va ofera consultatii si tratamente homeopatice tuturor categoriilor de varsta de la sugari pana la varstnici: astenie, sindromul de oboseala cronica, patologia aparatului genital masculin si feminin, tulburarile de menopauza, patologia aparatului urinar - litiaza renala, infectii urinare, tulburarile aparatului digestiv, boli endocrine, patologia vasculara cronica - arteriopatiile membrelor inferioare, insuficienta venoasa, bolile reumatice, bolile alergice cu manifestari cutanate si respiratorii, afectiunile sezoniere - adulti si copiii - raul de transport, patologia parazitara intestinala, tulburarile de crestere ale copiilor.

  Cu totii ne manifestam prin intermediul corpurilor, cel fizic si cele energetice, constientizand sau nu acest lucru, iar vindecarea de boala se produce atunci cand ne descoperim pana in strafunduri, ne acceptam si invatam sa traim cu noi insine. Dar ce legatura are vindecarea unei afectiuni, administrarea unor remedii fizice si corpurile energetice ale unei fiinte?

  Obiectivul insanatosirii homeopatice nu este doar acela de a-l face pe individ sa se simta bine fizic dupa ce i-a fost inlaturata o suferinta, ci de a-l vindeca in totalitate prin deblocarea si reechilibrarea energiei corpurilor sale si prin punerea in miscare a fortei sale vitale.

  Prin urmare, remediile actioneaza nu doar in plan fizic, ci si asupra sufletului si spiritului. Intr-o lume materiala pare greu de crezut ca cineva sau ceva se mai preocupa sau mai are puterea sa schimbe aura unui individ, insa aceasta este calea de vindecare homeopata.

  Homeopatia stimuleaza procesul de autovindecare la toate nivelurile, folosindu-se de forta vitala provenind din regnul vegetal, mineral sau animal. Medicul prescrie remediile, urmarind caracteristicile pacientului, caracterul, tinuta, modul in care se misca, in care vorbeste, constitutia si, nu in ultimul rand, afectiunile mai vechi.

  Chiar daca este vorba despre aceeasi boala si aceleasi simptome, doi pacienti primesc tratament homeopat diferit, pentru ca specialistul tine cont de particularitatile fiecaruia.

Servicii

Consultatii de homeopatie

  • astenie, sindromul de oboseala cronica, patologia aparatului genital masculin si feminin, tulburarile de menopauza
  • patologia aparatului urinar - litiaza renala, infectii urinare, tulburarile aparatului digestiv, boli endocrine
  • patologia vasculara cronica - arteriopatiile membrelor inferioare, insuficienta venoasa, bolile reumatice, bolile alergice cu manifestari cutanate si respiratorii
  • afectiunile sezoniere - adulti si copiii,, raul de transport”, patologia parazitara intestinala, tulburarile de crestere ale copiilor

Consultatii de chirurgie generala; proctologie - hemoroizi (ligatura elastica - RBL), fisuri anale.

Program
Marti: 14:00 - 18:00
Joi: 14:00 - 18:00

Galerie foto