Medicina Homeopata Calarasi

Cabinet Homeopatie Calarasi

Medicina Homeopata Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Homeopata Calarasi: Cabinet Homeopatie Calarasi.

cabinet homeopatie calarasiCabinetul de Homeopatie Calarasi ofera consultatii si tratamente homeopatice tuturor categoriilor de varsta de la sugari pana la varstnici: testari alergologice, desensibilizare homeopata, boli reumatologice, boli respiratorii, alergii, cresterea imunitatii, suplimente alimentare naturale etc. Ameliorarea sau vindecarea depind de multi factori: vitalitatea, varsta, stilul de viata, alimentatia, medicamentele folosite, durata bolii, etc.

Orice afectiune, acuta sau cronica, poate fi tratata homeopatic. Remediile se pot folosi chiar in situatiile in care administrarea medicamentelor trebuie evitata: sarcina, alaptare, alergie la medicamente, etc.

Tratamentul homeopat actioneaza bland asupra cauzelor bolii si restabileste starea de sanatate./ Homeopatia nu trateaza separat problemele fizice, cele psiho-emotionale sau mentale, ci pe toate impreuna, pacientul fiind privit ca un tot unitar. Astfel, homeopatia este o terapie holistica. In plus, pacientul nu poate fi exclus din mediul in care traieste. Pentru a gasi remediul potrivit, homeopatul trebuie sa afle nu numai caracterul exact al simptomelor dar si felul in care pacientul interactioneaza cu mediul si cu oamenii din jur.

Remediile se prepara pornind de la substante naturale, majoritatea plante, dar si minerale sau produse de origine animala (chiar unele veninuri folosite si in alte terapii). Prin diluare si dinamizare progresiva intr-o solutie alcoolica se obtin diferite potente ale unui remediu

Servicii

  • Tratament naturist – gemoterapie si fitoterapie
  • Vaccinare antigripala homeopata
  • Alergii
  • Testari alergologice (adulti si copii)
  • Consultatii homeopate pentru toate afectiunile
  • Tratamente homeopate ale diferitlor afectiuni
  • Desensibilizare homeopata
  • Tratamente pe cale inhalatorie (AEROSOLI)

Galerie foto