Medicina Homeopata Bucuresti-Sector 5

Cabinet homeopatie Sector 5

Medicina Homeopata Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Homeopata Bucuresti-Sector 5: Cabinet homeopatie Sector 5.

Cabinetul Medical Individual Dr.Florescu (Coros) Daniela are o vechime de peste 10 ani avind rezultate deosebite in domeniul Homeopatiei ,aceasta fiind o alternativa sau un adjuvant la medicina clasica in tratarea multor boli incurabile ,precum si la cresterea imunitatii,eliminarea toxinelor,etc...

Deasemenea rezultate deosebite au fost obtinute in boli reumatismale si nu numai, prin Electropunctura,varianta fara ace a Acuupuncturii. Cresterea preciziei diagnosticului cu ajutorul Ecografiei si Biorezonantei cu aparatul. Metatron a scurtat timpul de ameliorare si vindecare al pacientilor.

Terapia cu aparatul Metatron este o varianta noninvaziva a tratarii multor boli dificil de tratat prin alte metode si un mod de mentinere a sanatatii prin cresterea capacitatii de autovindecare a organismului ,capacitate cu care ne nastem si care scade cu virsta, fiind cauza principala a tuturor bolilor.Deci terapia se adreseaza si oamenilor sanatosi care nu vor sa ajunga la bolile batrinetii.

Un Electrocardiograf performant cu diagnosticare automata ne permite luarea deciziei potrivite in multe boli cardiovasculare. Medicina estetica completeaza dorintele pacientilor de a arata bine si in exterior prin estomparea ridurilor de expresie cu toxina botulinica si acidul hialuronic si prin mezoterapie. 

Prin mezoterapie stimulam si cresterea parului cazut din motive ereditare si nu numai. Tot prin mezoterapie se inlatura grasimea (stratul adipos)din partile inestetice ale corpului, prin stimularea metabolismului local.

Galerie foto