Medicina Homeopata Bucuresti-Sector 4

Cabinet Homeopatie Sector 4

Medicina Homeopata Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Homeopata Bucuresti-Sector 4: Cabinet Homeopatie Sector 4.

Homeopatia este al doilea cel mai folosit sistem medical din lume si primul in ceea ce priveste medicina complementara sau medicina alternativa. Actiunea acestei ramuri medicale asupra organismului este blanda, fara efecte adverse si cu mari beneficii în redobandirea starii de sanatate. Toate acestea datorita faptului ca are o viziune de ansamblu asupra pacientului iar remediul ales este foarte bine individualizat si se administreaza pentru întreg tabloul de simptome patologice.

Homeopatia este o doctrină medicala introdusa de Christian Friedrich Samuel Hahnemann (1755-1843).

Medic şi om de ştiinţa cu o gandire revoluţionara el şi-a lasat amprenta asupra medicinii din anii 1800 şi pana in prezent stabilind fundamentul şi principiile a ceea ce OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) considera in decembrie 2005 a fi "al doilea cel mai utilizat sistem medical din intreaga lume".

Nemultumit de faptul ca medicina timpului sau facea mai mult rau decat bine (sangerarea era una din metodele folosite des in tratament si se prescriau multiple medicamente odata cu importante efecte adverse), Hahnemann a cautat sa gaseasca principii clare care să stea la baza practicii medicale.

Fiind adeptul unei medicini experimentale, de multe ori isi autoadministra substantele folosite pentru tratarea pacienţilor pentru a inţelege mai profund actiunea lor. Astfel a observat ca simptomele produse de coaja arborelui de China asupra omului sanatos sunt asemanatoare cu simptomele bolnavilor de febra intermitenta pe care acest remediu le vindeca.

Galerie foto