Medicina Homeopata Bucuresti-Sector 2

FitoPlus Med

Medicina Homeopata Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Homeopata Bucuresti-Sector 2: FitoPlus Med.

Acolo unde medicina alopata a dat gres, medicina naturista ajuta.

Boala si starea de rau sunt rezultate ale deciziilor pe care le luam in fiecare zi. Corpul nostru primeste in permanenta toxine prin apa pe care o bem, prin alimentatie si prin aerul pe care il respiram. Pentru a reduce consecintele pe termen lung ale toxinelor acumulate, este important sa ii asiguram corpului nostru nutrientii de care are nevoie, sa avem un sistem nervos care functioneaza corect si un bun management al stresului. Nu trebuie sa neglijam hidratarea si nici sanatatea psihica si mentala. De asemenea, este important sa practicam zilnic exercitii fizice pentru eliminarea eficienta a toxinelor.

Centrul de Tratament si Remedii Naturiste, clinica FITOPLUS vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama variata de specializari medicale alternative: Fitoterapie, Homeopatie, Nutritie, Psihoterapie, Reflexoterapie, Kinetoterapie . Terapiile practicate la noi se adreseaza atat trupului, cat si mintii si sufletului. Acesta este de fapt si motivul pentru care am reunit sub acelasi acoperis o multitudine de specializari medicale alternative. 

Aceste terapii cresc rezistenta la stres, imbunatatesc raspunsul imun al organismului sau la factori de mediu nocivi, fiind in primul rand o forma ideala de medicina preventiva, spre care este bine sa ne indreptam cu precadere, fiind bine stiut ca este mult mai usor sa previi decat sa vindeci o boală deja instalata.

Medicii nostri conlucreaza in cazurile complexe pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de cele mai bune indrumari si remedii.

Galerie foto