Medicina Homeopata Brasov

Homeopatie Brasov - Dr. Carmen Grigoriu

Medicina Homeopata Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Homeopata Brasov: Homeopatie Brasov - Dr. Carmen Grigoriu.

Despre Noi

Cabinet Medical de Homeopatie Brasov
Dr. Carmen Grigoriu
0740.304.413

cabinet homeopatie brasov

Fiind una dintre cele mai blande terapii complementare, homeopatia ofera tratamente lipsite de efecte adverse, mobilizand toate resursele naturale de vindecare ale organismului, cu scopul refacerii sanatatii si restabilirii echilibrului acestuia.

In cadrul consultatiei homeopate de la Iomed Clinique, medicul specialist Dr. Carmen Grigoriu va va evalua cu acuratete simptomele pe care le prezentati, tinand cont si de celelalte posibile patologii acute sau cronice pe care le aveti. In functie de diagnosticul rezultat, medicul va stabili remediile homeopate individualizate pentru tratarea tulburarilor digestive, ale tranzitului intestinal si, totodata, pentru detoxifierea organismului.

Homeopatia se adreseaza tuturor categoriilor de varsta de la sugari pana la varstnici. Ameliorarea sau vindecarea depind de multi factori: vitalitatea, varsta, stilul de viata, alimentatia, medicamentele folosite, durata bolii, etc. Prin tratament homeopatic se restabileste cu adevarat echilibrul intr-un corp bolnav. Homeopatia se adreseaza atat corpului fizic si suferintelor sale cat si nivelului psiho-emotional si mental al omului. Este o terapie holistica ce trateaza pacientul, nu boala, o terapie care se adreseaza omului in toata complexitatea sa in contextul mediului in care el isi duce existenta.

Remediile homeopate se administreaza cu mult succes in cazul traumatismelor, fracturilor, entorselor, luxatiilor alaturi de tratamentul clasic pentru a diminua edemul si durerea.

Homeopatia este o terapie blanda, de echilibrare si armonizare a sanatatii organismului. Ea este in acelasi timp o terapie ieftina, usor de administrat si usor de folosit de catre pacient,la indicatia medicului homeopat.

tratament homeopat brasov

Homeopatia este extrem de eficienta in tratamentul problemelor functionale, in infectii respiratorii, in special la copii, in tendinta la raceli frecvente si alergii,in probleme de piele si afectiuni uro-genitale (infectii urinare, dureri la ciclu, dereglari menstruale in pubertate si pre-menopauza), in migrene si alergii in sfera ORL.

Homeopatia da rezultate notabile in cazuri de nevroze, in tulburari de somn si probleme de oboseala cronica, mai ales la adolescenti si studenti. Din fericire, depresia poate fi vindecata in mod natural, cu preparate 100% naturale, fara contraindicatii si efecte adverse, fara tratamente psihiatrice care creaza dependenta.

Cu remedii homeopate se pot trata femeile gravide, fara nici un risc fetal, bebelusii incepand cu varsta de o zi, femeile care alapteaza si toate categoriile de pacienti, pentru ca nu implica absolut nici un risc. Cu homeopatie putem vindeca rapid afectiuni de tipul febrei, diareei, varsaturilor, dar si bronsite, astm, viroze.

Pentru a gasi remediul cel mai potrivit pentru dvs., remediul similimum, medicul trebuie sa afle cat mai multe despre dvs. Legat de problemele pe care le aveti medicul este interesat de un maxim de detalii; de exemplu, locul exact al durerilor, felul durerii, momentul de aparitie, extinderea lor, simptomele insotitoare, cauza, situatiile in care se amelioreaza sau se agraveaza; acest lucru este valabil pentru toate simptomele dvs.

medic homeopat brasov

O consultatie homeopata este mai mult decat o simpla consultatie, deoarece abordeaza pacientul în ansamblu si nu doar prin simptomele patologiilor manifestate de catre acesta.Tratamentul consta în administrarea unor remedii realizate din substante naturale de origine vegetala, minerala sau animala.Remediile homeopate nu determina reactii adverse si nu au nici un grad de toxicitate.

Homeopatia este recomandata in:

  • Afectiuni acute ORL, afte, hemoroizi, hematoame, traumatisme, diaree acuta, pulpita acuta, abcese dentare, atac de panica, infectii acute respiratorii, virale, urinare sau digestive.
  • Raceli frecvente, sinuzite, otite, amigdalite, vegetatii adenoide, bronsite, astm bronsic,alergii
  • Eruptii ale pielii, urticarii, eczeme, psorazis
  • Afectiuni dermatologice, acnee juvenila, dermatita atopica
  • Tulburari digestive (constipatie, diaree), hemoroizi, fisuri
  • Dureri cronice de cap, migrene, vertij
  • Rinita alergica si alergii
  • Depresie, anxietate, tulburari de somn, fobii, precum si in multe alte patologii unde homeopatia poate aduce echilibru desi alte tratamente nu au dat niciun rezultat (sindrom Raynaud, boala Crohn, sindromul durerii cronice pelvine).

Galerie foto