Medicina Homeopata Braila

Draghici I. Ionela - Cabinet medical de homeopatie

Medicina Homeopata Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Homeopata Braila: Draghici I. Ionela - Cabinet medical de homeopatie.

Cabinetul medical individual privat Dr. Ionela Drăghici este situat în zona centrală a orașului Brăila, în zona bisericii Sf. Constantin, lângă Pizzeria "After Dark", fiind echipat și amenajat conform standardelor europene. Aici puteți beneficia de consultații de homeopatie într-un mediu plăcut și relaxant.
În cadrul cabinetului veți beneficia de planuri de tratament individualizate cu prescriere de remediu unic, respectând un standard ridicat de calitate și profesionalism. Misiunea acestui cabinet este de a oferi fiecărui pacient în parte, nu doar diagnosticul, tratamentul și consilierea medicală de care are nevoie, ci și timp și atenție, pentru ca împreună să găsim calea spre dobândirea sănătății dumneavoastră, calea spre acea stare de bine fizică, psihică și socială.
Întrucât timpul dumneavoastră este extrem de important pentru noi și pentru că apreciem respectul reciproc, vă stăm la dispoziție prin intermediul programărilor telefonice la numărul de telefon postat pe pagina noastră de internet, de Luni până Vineri, în intervalul orar 14-16.

Galerie foto