Medicina Homeopata Bistrita

Cabinet de Homeopatie Dr. Túrós Elisabeta

Medicina Homeopata Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Homeopata Bistrita: Cabinet de Homeopatie Dr. Túrós Elisabeta.

”Nu poți vindeca trupul, fără să vindeci sufletul”. (Socrate)

Dr. Elisabeta Túrós

Mesaj pe nr. 0741.098.838 (in cazul in care nu pot sa va raspund)

medic-homeopat-satu mare 

Consultatii de homeopatie in 3 limbi:
romana
maghiara
engleza

consultatii-homeopatie-online satu mare

Despre homeopatie

homeopatie satu mareHomeopatia este o medicina holistica descoperita si descrisa de medicul german Dr Samuel Hahnemann (1775-1842). Nemultumit de procedurile agresive, cu numeroase efecte adverse ale medicinii vremii sale, Dr Hahnemann a cautat cu meticulozitate  metode de vindecare eficiente, cu efecte adverse cat mai reduse. Astfel a descoperit legea similitudinii (cunoscuta inca de pe vremea lui Hippocrates si descrisa apoi si de Paracelsus), conform careia o substanta care produce un set de simptome daca este administrata unei persoane sanatoase, va vindeca aceleasi simptome aparute la un organism bolnav, daca este administrata in dilutie homeopatica.

Remediile homeopate sunt facute din substante naturale (minerale, plante, animale) care urmeaza un proces de diluare si dinamizare (potentare). Astfel se obtin doze foarte-foarte reduse, lipsite de toxicitate si efecte adverse. Fiind vorba de doze infinitezimale, ele nu provoaca dependenta, dar stimuleaza tendinta naturala a organismului spre vindecare. 

Tratamentul homeopat

tratament-homeopat satu mareHomeopatia reprezinta a doua cea mai folosita metoda medicala in lume, iar popularitatea ei este in continua crestere.
Homeopatia se poate aplica pentru o larga varietate de conditii, acute sau cronice. In patologiile avansate, unde vindecarea nu mai este posibila, homeopatia contribuie la imbunatatirea calitatii vietii prin ameliorarea simptomelor. 
Prescriptia remediului este strict individualizata.
Exemple de boli unde homeopatia este eficienta:

 • Stari acute – rinite, angine, otite, adenoidite, bronsite, tuse persistenta, cistite, etc
 • Traumatisme – entorse, luxatii, fracturi
 • Probleme emotionale – depresii usoare, stari de anxietate, atacuri de panica, fobii, doliu prelungit
 • Dificultati de invatare, tulburari de comportament la copii, ticuri, enuresis
 • Stari de oboseala cronica, stari postvirale
 • Sindromul intestinului iritabil
 • Alergii, astm bronsic
 • Cefalee, migrene
 • Eczeme, psoriazis
 • Sindrom premenstrual, tulburari legate de menopauza
 • Probleme legate de sarcina, nastere, lauzie
 • Efect paliativ in boli avansate (SM, cancere)

Consultatia homeopatica

Consultatie-homeopatica satu marePrima consultatie homeopatica dureaza aprox. o ora si jumatate, in cursul careia va intreb despre ce va supara in momentul actual, dar si despre bolile anterioare ale dvs., problemele de sanatate care au aparut de-a lungul anilor in familia dvs. Ma intereseaza, de asemenea, caracteristicile dvs. ca persoana, temperamentul, preferintele, modalitatile (ce va face sa va simtiti mai bine, ce va inrautateste starea), obiceiurile legate de somn, visele, fobiile, sentimentele si senzatiile. Toate acestea va pot parea neobisnuite, dar ele sunt esentiale pentru a va gasi remediul corect.
Dupa consultatie urmeaza un procedeu mai lung si mai lent, numit repertorizare, pe parcursul caruia are loc procesarea si analiza informatiilor primite de la dvs., in vederea alegerii remediului potrivit.
Acest remediu nu rezolva doar problemele dvs. de sanatate, dar va face sa va simtiti mai bine pe mai multe niveluri: veti avea mai multa energie, vitalitate, veti experimenta o stare de bine mental si emotional. In unele cazuri starea aceasta de bine se instaleaza repede, alteori imbunatatirea apare treptat.
Dupa ce ati luat remediul poate sa apara si o agravare trecatoare a simptomelor dvs., sau pot sa reapara simptome mai vechi. Acesta este un semn ca remediul actioneaza si va fi urmat de imbunatatirea starii dvs. de sanatate.

Sunt medic specialist de medicina de familie, cu competenta in homeopatie.

medic-homeopatie satu mare

 

Dr. Erzsébet Túrós

 • MD, HOM (IACH Diploma, Greece)
 • MCAH „The Other Song” International Academy of Advanced Homeopathy
 • Specialist în Medicină de Familie; Formare în Terapie Familială Sistemică
 • Master în Consiliere Psihologică și Psihoterapie
 • Executive Committee Member of Aphganistan Homeopathic Medical Association
 • Member of Homeopathy World Community

 

Practic homeopatia, integrând toate cunoștințele de la profesorii și mentorii mei, din România, din Grecia (Prof. George Vithoulkas) și din India (Dr. Rajan Sankaran, Dr. Gaurang Gaikwad, Dr, Pratik Desai, Dr. Jawahar Shah, Dr. Ghanshyam Kalathia), cărora îi sunt foarte recunoscătoare.

Cunoștințele mele în psihologie, terapie familială, Noua Medicină Germanică și astrologie medicală mă ajută să înțeleg pacientul într-un mod holistic.

Am ținut webinarii internaționale, am publicat din cazurile mele în revista Hpathy Journal și am scris recenzii despre cărțile Dr. Gaurang: Decoding Mental Rubrics (Hpathy Journal) și Materia Medica of Nosodes and Sarcodes (Homeopathy World Community).

Am lucrat 20 de ani în psihiatrie, unde am inovat tratamentul bolnavilor psihici cronici prin introducerea Terapiei ocupaționale și art-terapiei. Pentru munca mea am fost Nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace 2005.

Anii petrecuți alături de bolnavii psihici cronici, precum formările mele în domeniul psihoterapiei și homeopatiei, abordările multiple, mă ajută să înțeleg mai bine omul suferând și să îi găsesc remediul potrivit.

 

 

Galerie foto