Medicina Homeopata Arad

Cabinet Homeopatie Arad

Medicina Homeopata Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Homeopata Arad: Cabinet Homeopatie Arad.

Cabinet de Homeopatie Arad

cabinet homeopatie aradCabinetul de Homeopatie Arad ofera consultatii si tratamente homeopatice tuturor categoriilor de varsta de la sugari pana la varstnici: testari alergologice, desensibilizare homeopata, boli reumatologice, boli respiratorii, alergii, cresterea imunitatii, suplimente alimentare naturale etc. Ameliorarea sau vindecarea depind de multi factori: vitalitatea, varsta, stilul de viata, alimentatia, medicamentele folosite, durata bolii, etc.

Homeopatia este o metoda terapeutica ce stimuleaza tendinta naturala de vindecare a organismului folosind medicamente numite remedii homeopate. Homeopatia ajuta pacientul sa atinga un nivel mai bun de sanatate care va permite renuntarea la medicamente chimice sau alte terapii si sa depaseasca limitarile impuse de boala, dobandind mai multa libertate.

 

Remediile se prepara pornind de la substante naturale, majoritatea plante, dar si minerale sau produse de origine animala (chiar unele veninuri folosite si in alte terapii). Prin diluare si dinamizare progresiva intr-o solutie alcoolica se obtin diferite potente ale unui remediu. Tratamentul homeopat actioneaza bland asupra cauzelor bolii si restabileste starea de sanatate.

Orice afectiune, acuta sau cronica, poate fi tratata homeopatic. Remediile se pot folosi chiar in situatiile in care administrarea medicamentelor trebuie evitata: sarcina, alaptare, alergie la medicamente, etc.

 

Servicii

  • Testari alergologice (adulti si copii)homeopat arad
  • Consultatii homeopate pentru toate afectiunile
  • Tratamente homeopate ale diferitlor afectiuni
  • Desensibilizare homeopata
  • Tratamente pe cale inhalatorie (AEROSOLI)
  • Tratament naturist – gemoterapie si fitoterapie
  • Vaccinare antigripala homeopata

Galerie foto