Medicina Homeopata Afumati

Cabinet de Homeopatie Dr. Dragos Peteu

Medicina Homeopata Afumati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Homeopata Afumati: Cabinet de Homeopatie Dr. Dragos Peteu.

         cabinet de homeopatie sector 2 cabinet de homeopatie sector 2

OFERIM SI CONSULTATII ONLINE - 0725.573.372

Despre mine

cabinet homeopatie sector 2Cabinetul de Homeopatie Dr. Dragos Peteu va ofera consultatii si tratamente homeopatice tuturor categoriilor de varsta de la sugari pana la varstnici: testari alergologice, desensibilizare homeopata, boli reumatologice, boli respiratorii, alergii, cresterea imunitatii, suplimente alimentare naturale etc. Ameliorarea sau vindecarea depind de multi factori: vitalitatea, varsta, stilul de viata, alimentatia, medicamentele folosite, durata bolii, etc. Orice afectiune, acuta sau cronica, poate fi tratata homeopatic. Remediile se pot folosi chiar in situatiile in care administrarea medicamentelor trebuie evitata: sarcina, alaptare, alergie la medicamente, etc.

Homeopatia este o metoda terapeutica ce stimuleaza tendinta naturala de vindecare a organismului folosind medicamente numite remedii homeopate. Homeopatia ajuta pacientul sa atinga un nivel mai bun de sanatate care va permite renuntarea la medicamente chimice sau alte terapii si sa depaseasca limitarile impuse de boala, dobandind mai multa libertate.

cabinet homeopatie sector 2

Homeopatia se adreseaza tuturor categoriilor de varsta de la sugari pana la varstnici. Ameliorarea sau vindecarea depind de multi factori: vitalitatea, varsta, stilul de viata, alimentatia, medicamentele folosite, durata bolii, etc. Dilutia corespunzatoare pacientului este in general aleasa de medicul homeopat. Remediile homeopate (sub forma de tablete, solutii si granule) se pastreaza inchise bine intr-un flacon de sticla intunecata la un loc intunecat si uscat si departe de surse de unde electromagnetice: telefoane fara fir, celulare, televizoare, cabluri de tensiune.

consultatii-homeopatie-bucuresti

Remediile functioneaza si la persoanele care si-au pierdut constienta, la bebelusi, copii mici si animale. Chiar si plantele se trateaza cu succes cu remedii homeopate.

Program consultatii
Luni-Joi: 10:00 - 12:00 si 14:00 - 19:00
Vineri: 10:00 - 16:00

Servicii

  • Consultatii homeopate pentru toate afectiunile
  • Tratament homeopat ale diferitlor afectiuni
  • Tratament naturist – gemoterapie si fitoterapie
  • Intarirea imunitatii
  • Vaccinare cu remedii homeopate
  • Alergii – abordare din perspectiva homeopata
  • Desensibilizare prin metoda homeopata
  • Interpretari rezultate testari alergologice (adulti si copii)
  • Tratamente pe cale inhalatorie (aerosoli cu uleiuri esentiale)

Galerie foto